10 ÉVESEK LETTÜNK

Már 10 éve valljuk, hogy Nálunk közös „A-CÉL”

 

Álmokból Tervek

         A céltudatos emberek tudják: minden álom megvalósítható, ha megfelelő körültekintéssel fogunk hozzá. Egy-egy beruházás sikere vagy kudarca sokszor már a tervezőasztalon eldől. A Béker-Váz Kft éppen ezért nagy figyelmet fordít arra, hogy agytrösztje, a mérnöki gárda mindenkor a lehető legmagasabb szakmai színvonalat képviselje. A feladat legyen bár ipari csarnok, mezőgazdasági tároló, acél híd,vagy akár egy úszómű, a Béker-Váz tapasztalt tervezői a gazdaságossági és hatékonysági szempontok maximális figyelembevételével már a tervasztalon garantálni képesek a beruházás sikerét.

Tervekből Anyag

         Annak érdekében, hogy a megálmodott, gondosan megtervezett építőipari beruházás az száz százalékig az elképzelések szerint valósuljon meg, a tervezés és a gyártás tökéletes összehangolására van szükség. Ennek legjobb módja az, ha a tevékenységek irányításának szálai egy kézben futnak össze. A Béker-Váz saját maga felügyeli a tervezés és gyártást, így biztosítva a tervek és a gyártmány közötti maximális összhangot. Acélszerkezet gyártó üzemben tevékenykedő, lakatosok és minősített hegesztők munkáját számos rácsos tartószerkezet, egyedi tető, acélkorlát, illetve egyedi acél termék dicséri.

Anyagból Épület

         Természetesen a legjobb gyártmányt is “el lehet rontani” szakszerűtlen összeszereléssel, helytelen beépítéssel. Ennek elkerülése érdekében cégünk saját maga vezényli a kivitelezés folyamatait. A bonyolultabb szerkezeteket a gyárban próba szereljük, a helyszíni csapat pedig a munka bármely pillanatában kapcsolatot tud teremteni akár a tervezőgárdával,akár a gyárral. Az egységesített vezetésnek és adminisztrációnak köszönhetően ilyenkor a cég minden erőforrása a helyszíni szerelők rendelkezésére áll, garantálva a hatékony, gazdaságos, határidőre történő munkavégzést.

 

Épületből Haszon

         A Béker-Váz Kft mérnöki gárdája - lévén maguk is üzletemberek - pontosan tudják, hogy egy üzleti céllal épült létesítmény - bármilyen építészeti, vagy technikai megoldásokat vonultat is fel pontosan annyit ér, amennyi hasznot hoz a beruházónak. Üzleti filozófiánk alappillére éppen ezért Megrendelőink gazdaságossági, megtérülési igényeinek folyamatos szem előtt tartása.

Alapgondolatunk is arról árulkodik, hogy „Nálunk közös A CÉL”

Együttműködésünk az átadással nem ér véget; egyrészt azért, mert “odafigyelünk“ megvalósult projektjeinkre, másrészt azért, mert az eddigi tapasztalatok alapján Partnereink prosperáló cégek, ahol a beruházások meglehetős gyakorisággal követik egymást.

Akik már építettek velünk azok tudják, akik még nem azok tapasztalják meg, hogy

„Nálunk közös A CÉL”

Blazsán Zsolt

ügyvezető

 

Mobil: + 36 20 311 46 01

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

BÉKER-VÁZ KFT

H-4481 Nyíregyháza, Szabó Lőrinc u. 64.

Tel/Fax: + 36 42 785 169

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.bekervaz.hu

 

„A minőség még sokáig megmarad, amikor az árat már rég elfelejtették.”

(Harry Gordon Selfridge)

Agrár Ágazat: A Béker-Váz Kft. töretlenül tesz eleget megbízóinak

Sokan már leéltek jó néhány évtizedet, de most egy teljesen új élethelyzetet tapasztalnak meg, amely minden ember életét érinti. Mert bár a kimenetelét és veszélyességét illetően megoszlanak a vélemények, ám a vírushelyzetben hozott szabályokhoz kisebb-nagyobb mértékben mindenkinek alkalmazkodnia kell.