Otthon-t építünk!

Házat építeni mindenki tud. Főleg manapság, az ezer-féle választék és az építtető kegyeiért versengő ezernyi kivitelező világában.

"Házat sokan építenek, Otthon-t kevesen!"

Hisszük, hogy az Otthon nem csak egy tárgyszerű dolog, hanem fogalom. Mondd el nekünk Számodra mit jelent. Te hozod az álmaidat, igényeidet, elvárásaidat, mi adjuk az időt, energiát, minőségi alapanyagokat és szakszerű kivitelezést.  Természetesen itt is alapról, falakról, tetőről, nyílászárókról fogunk beszélgetni, miközben élhető, praktikus, kényelmes terekre összpontosítunk.

Az Otthonná válás első lépcsőfoka, hogy minőségi alapanyagokból, szakszerű kivitelezéssel építkezzünk. Ezek nélkül a ház talán sohasem válhat szeretett otthonunkká!

A Béker-Váz Kft. szerkezeti nagypaneles készházakat épít. Hőkezelt- hossztoldott fenyőből, természetes, emberközeli alapanyagokból, egyedülálló, gépesített gyártástechnológiával készülnek. A falak, valamint a tető is egy elemben készülnek el. Ezek az elemek hőszigeteléssel, beszerelt nyílászárókkal ellátottak. Villanyszerelésre, gépészeti munkákra alkalmasan szállítjuk, a helyszínen összeszereljük az előkészített alaptestre. Az építkezési idő így, a hatékony technológiának köszönhetően rendkívül rövid.

Az általad elvárt és még előtted is rejtett igényeid figyelembe vételével, a megfelelő hőszigeteléssel adunk alapot ahhoz, hogy az Otthon melege ne a szerkezeten múljon.

Image
Image
Image
Érkeznek úgy is ajánlatkérések, hogy csak minimális információkat kapunk a megépíteni kívánt épülettel kapcsolatban. Befoglaló méretek és az épület funkciója. Ilyenkor vesszük hasznát a több évtizedes csarnoképítési megbízások során szerzett sokrétű tapasztalatainknak, mert egy funkció meghatározásával már nagyjából látjuk, hogy adott esetben hol, milyen kialakítású és teherbírású szerkezetekben kell gondolkodnunk.
Terveinket mindig egyedileg készítjük el, alapos igényfelmérés után, mindig a Megrendelő elképzeléseihez igazodva.
Amennyiben még nincs határozott elképzelése, de szívesen merítene ötleteket, Nézzen szét Referenciáink között.