Otthon-t építünk!

Házat építeni mindenki tud. Főleg manapság, az ezer-féle választék és az építtető kegyeiért versengő ezernyi kivitelező világában.

"Házat sokan építenek, Otthon-t kevesen!"

Hisszük, hogy az Otthon nem csak egy tárgyszerű dolog, hanem fogalom. Mondd el nekünk Számodra mit jelent. Te hozod az álmaidat, igényeidet, elvárásaidat, mi adjuk az időt, energiát, minőségi alapanyagokat és szakszerű kivitelezést.  Természetesen itt is alapról, falakról, tetőről, nyílászárókról fogunk beszélgetni, miközben élhető, praktikus, kényelmes terekre összpontosítunk.

Az Otthonná válás első lépcsőfoka, hogy minőségi alapanyagokból, szakszerű kivitelezéssel építkezzünk. Ezek nélkül a ház talán sohasem válhat szeretett otthonunkká!

A Béker-Váz Kft. szerkezeti nagypaneles készházakat épít. Hőkezelt- hossztoldott fenyőből, természetes, emberközeli alapanyagokból, egyedülálló, gépesített gyártástechnológiával készülnek. A falak, valamint a tető is egy elemben készülnek el. Ezek az elemek hőszigeteléssel, beszerelt nyílászárókkal ellátottak. Villanyszerelésre, gépészeti munkákra alkalmasan szállítjuk, a helyszínen összeszereljük az előkészített alaptestre. Az építkezési idő így, a hatékony technológiának köszönhetően rendkívül rövid.

Az általad elvárt és még előtted is rejtett igényeid figyelembe vételével, a megfelelő hőszigeteléssel adunk alapot ahhoz, hogy az Otthon melege ne a szerkezeten múljon.

Image
Image
Image