Mezőgazdasági létesítmények

A Béker-Váz Kft.  mérnöki gárdája – lévén maguk is üzletemberek – pontosan tudják, hogy egy üzleti céllal épült létesítmény – bármilyen építészeti, vagy technikai megoldásokat vonultat is fel pontosan annyit ér, amennyi hasznot hoz a beruházónak. Üzleti filozófiánk alappillére éppen ezért megrendelőink megtérülési igényeinek folyamatos szem előtt tartása.

Alapgondolatunk is arról árulkodik, hogy „Nálunk közös A-CÉL”, hiszen együttműködésünk az átadással nem ér véget; egyrészt azért, mert “odafigyelünk“ megvalósult projektjeinkre, másrészt azért, mert az eddigi tapasztalatok alapján partnereink prosperáló cégek, ahol a beruházások meglehetős gyakorisággal követik egymást.

Érkeznek úgy is ajánlatkérések, hogy csak minimális információkat kapunk a megépíteni kívánt épülettel kapcsolatban. Befoglaló méretek és az épület funkciója. Ilyenkor vesszük hasznát a több évtizedes csarnoképítési megbízások során szerzett sokrétű tapasztalatainknak, mert egy funkció meghatározásával már nagyjából látjuk, hogy adott esetben hol, milyen kialakítású és teherbírású szerkezetekben kell gondolkodnunk.
Terveinket mindig egyedileg készítjük el, alapos igényfelmérés után, mindig a Megrendelő elképzeléseihez igazodva.
Amennyiben még nincs határozott elképzelése, de szívesen merítene ötleteket, Nézzen szét Referenciáink között.